Terrierterápia, kockázatokkal és mellékhatásokkal...

Vidéki Karácsony…

Ezt  a történetet, én is csak a szereplők elbeszéléseiből ismerem. Nem meglepő módon, mindenki máshogy emlékszik rá. A Vadász legalább olyan hiteles forrás lehet, mint Vadászné, vagy a történet másik főszereplője, a furcsa páros Gazdija, nevezzük itt Pótvadásznak. Egy azonban biztos, a sztori már önmagában annyira abszurd, hogy F. Kafka a nyomába sem ér. Ha… Tovább »

A Bűvös Vadász…

Eddigi írásaimban méltatlanul kevés szó esett Vadásznéról. Néhányszor említettem ugyan, de most Ő lesz az egyik főszereplőnk. Karácsony előtt történt. A nagy sürgés-forgás kellős közepén állítottam be hozzájuk, hogy feltöltsem az éléskamránkat bio élelmiszerekkel. Mint kiderült, két okból is remekül időzítettem, hiszen egyrészt, éppen kisült a kedvenc túrós sütim, aminek ugyan megkaptam már a receptjét,… Tovább »

Alkalmazási előírat…

A humán kísérletek, sikeresen lezárultak. Gazdi, és én is jól vagyunk. Csak lassan 10 éve függők. Hiába, nagy a hozzászokás veszélye. Aki még soha nem olvasott végig betegtájékoztatót, remélem ezúttal megteszi. 🙂  TERRIERTERÁPIA, TERRIER Terrier: 2-30 kg élő, érző formátum Mielőtt elkezdi alkalmazni a Terrierterápiát, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mert az Ön számára… Tovább »

A Nagymester…

Múlt éjjel rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy Spyke éjszaka lerágta a lábfejem, bokából. Mindössze két logikus magyarázatom van a tekintetben, hogy miért is történhetett mindez. 1. Túl sok volt a nasi, lefekvés előtt. / Ami meg, természetesen a hűtőgépgyártók hibája, mert ha nem szeretnénk, hogy lefekvés előtt még nassoljunk, minek szereltek bele világítást./ 2. A… Tovább »

Az orvvadász…

Végre hazafelé robogtam. Közben, fejben gyorsan végigpörgettem a tennivalókat. Egy őrülten hosszú – és rengeteg hülyével terhelt-  nap után, csak egy dologra vágytam. A családomra, és nyugalomra.  Előbb még beadtam gyorsan szervizbe a kocsit, felvettem a csereautót és pár perc múlva, tényleg az utcánkba kanyarodtam. Gyorsan felhívtam a Vadászt, hogy ma réteznénk. Azt mondta, lehet,… Tovább »

Képeslapok az erdőből… Vol.1.

A Vidámpark titokzatos lakói Annak ellenére, hogy viszonylag közel lakunk egymáshoz, ráadásul mindketten nagy erdőjárók vagyunk, csak ritkán futunk össze. Ebből is látszik, milyen rengeteg vesz minket körül, amit Mecseknek hívunk. Ha azonban találkozunk, bepótoljuk a kiesett időt, és elmeséljük egymásnak az összes kutyás történetünket. 🙂  Egy nagy fekete árny futott át, jóval előttünk a… Tovább »

Városi bébibumm… Vol. 2.

Éppen csak kihevertük a Vidámparki rókás, sakálos, gyermeknapi kalandot, mikor másnap, hétfőn reggel úgy döntöttünk Petrával, hogy jár nekünk még egy kis lazítás munka előtt, szóval irány az erdő hajnalban, kutyástól.  Az emberek által sűrűn látogatott, kedvenc reggeli sétahelyünkre igyekeztünk, az erdei tornapályára. Oda, ahol évente egyszer-kétszer látunk őzeket,  néha-néha rókát, mivel azonban forgalmas a hely,… Tovább »

Új faj…

Az első, elviselhető nyári nap köszöntött be múlt vasárnap. Este hat körül, épphogy 18- 20 fok volt. Nem volt idő hosszú szervezkedésre, azonnal indulni kellett. Spy-al célba vettük a rétet, hiszen tavasz óta nem voltunk kint.  Gyorsan tárcsáztam is a Vadászt, hogy áldását adja a túrára. 🙂 Legnagyobb meglepetésemre, azonban nem csak jóváhagyta a sétát, hanem… Tovább »

Csapatmunka…

Pár hete, még a nagy viharok, és mostani kánikula előtt történt. Az iskola még javában tartott, a nyaralók még nem vették birtokba a tóparti, kis füves területet. Csak a parti büfések dolgoztak, néhány kiránduló volt, és pár horgász. Ideális volt a hely és az idő is, hogy Spy ússzon néhány hosszt.   A feladatokat, mint… Tovább »

Városi bébibumm… Vol.1.

Vasárnap történt. Éppen, Gyereknapon. 😀  Tipikus meleg hétvégi nap volt. Ilyenkor, elég korlátozottak a kirándulási lehetőségek, hacsak nem kedveli valaki a tömegtől nyüzsgő helyeket. Nos, mondanom sem kell, én nem kedvelem. Olyan nagy ívben kerülöm a bevásárló központokat, hogy lassan szinte már jubilálok, mert emlékezetem szerint az utóbbi 6-7 évben egybe sem tettem be a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!