Terrierterápia, kockázatokkal és mellékhatásokkal...

Kutyamegőrzés…

A nyaralás előtti pénteken, a szabadságom első napján történt. Már javában listáztam a tenni és csomagolni valókat, mikor reggel váratlanul felhívott a Vadász. Nimróddal orvosnál voltak – csak a szokásos kötelező körön – és már épp indult, hogy hazavigye, de kiderült, hogy valami extra sürgős tennivalója akadt a városban, így nem maradt idejük hazamenni. Arra… Tovább »

Farkasokkal táncoló…

Fotóblog. Itt, a blogok között, most először jön egy olyan bejegyzés, amiben inkább a képek dominálnak majd. Mindenkit megnyugtatok, ezúttal, nem a saját fotóimból. Azokról ugyanis gyakran lemaradnak dolgok. Egy láb, néha egy fülcsücsök, vagy esetleg egy komplett őz család. 😀 / Bár ez inkább Evelin műfaja./ Ezért, Sári Gazdi képeit használom most. 🙂 Azt,… Tovább »

“Take me to the other side…”

Csak, hogy a nagy klasszikus Steven Tyler-t idézzem, szó szerint. 🙂 De miért is citálom őt ide? Mert szeretném ha megnéznénk a múltkori sétánkat, a másik oldalról is.  Amikor megbeszéltük Evelinnel, hogy kiszabadulunk a városból egy kicsit, még nem sejtettük, milyen fergeteges – lehet, hogy az őrületes jobban illik ide?- délutánunk lesz, a vízparton. Való… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!